Duo Behandling

Duo behandlingar - SPA för två samtidigt

 

Vi har komponerat mysiga spa-arrangemang för två.

Ett underbart sätt att umgås på, eller ge bort som present!

Duo Spa de Lux 90 min

Kom och njut av vårt lyxigt välgörande SPA-arrangemang för två. Ni får en härlig body skrubb med vår diplomerad Kerstin Florian spa terapeut, sen följer en ansiktskur & lugnt sinne  ansiktsmassage, medan njuter den andre av en personlig välgörande kurbad i vårt terapibadkar. Där väljer ni vilka örter eller salter som tillsätts i vattnet. Efter badet ges en återfuktande kamomill body spray eller body lotion. Ni byter sedan plats. I slutligen ges en uppfriskande fotmassage. Vi lånar ut badrockar & tofflor sen kopplar ni av och umgås i relaxavdelning. Vi bjuder frukt, vatten eller te.

Pris: 1 995 kr. (inte tillgänglig)

Duo klassisk massage de lux, 90 min

Kom och njut av vårt lyxigt välgörande massage de lux för två personer samtidigt!

Ni får hela kroppen klassisk massage, medan njuter den andre av en personlig välgörande kurbad i vårt terapibadkar. Där väljer ni vilka örter eller salter som tillsätts i vattnet. Efter badet ges en återfuktande body spray. Ni byter sedan plats. Som avslutning ges en uppfriskande fotmassage. Vi lånar ut badrockar & tofflor sen kopplar ni av och umgås i relaxavdelning. Vi bjuder på frukt, vatten eller en kopp varm te.

Pris 1 995kr  (inte tillgänglig)

SPA för två 75 min

Spa för två innehåller en lättare ansiktsrengöring och en ljuvlig spänstgivande ansiktsmassage som ger en skön avslappning. Ett välgörande bad i vårt terapibadkar ingår också. Du väljer själv vilka örter eller mineralsalter eller alger som tillsätts i vattnet. Vattenstrålar ger dig samtidigt en mycket effektiv helkroppsmassage. Koppla av och umgås på relaxavdelning med frukt och dryck.

Pris: 1 450 Kr. (inte tillgänglig)

Energi laddning för två 75 min

Detta energipaket är komponerat för er som vill samla kraft och energi tillsammans! Under tiden en av er får massage med cirkulationsfrämjande och stärkande oljor, njuter den andra av ett ljuvligt kurbad i vårt terapibadkar, där hela kroppen får vattenmassage. Därefter byter ni plats för att sedan koppla av i relaxen med frukt och dryck. En härlig kraftsamling!

Pris: 1 450 Kr  (inte tillgänglig)

Duo body Skrubb för två 30 min

En välgörande kroppspeeling som stimulerar blodcirkulation, avlägsnar döda hudceller och gör huden mjuk och ren. Efter dusch appliceras en fuktighetsgivande kroppslotion eller spray. Du kan betala extra om du vill ha kurbad eller massage.

Body skrubb mycket bra att kombinera med massage eller kurbad som du vill.

Pris 900 Kr

Duo Energisk Paket 80 min

Detta energipaket är komponerat för er som vill samla kraft och energi tillsammans! Under tiden en av er får massage med cirkulationsfrämjande och stärkande oljor, njuter den andra av ett ljuvligt kurbad i vårt terapibadkar, där hela kroppen får vattenmassage. Därefter byter ni plats för att sedan koppla av i relaxen med frukt och vitt / rött vin.

En härlig kraftsamling!

Pris 1 750 Kr  (inte tillgänglig)

Duo Massage samtidig 30/45/60 min.

 

Måndag-Torsdag (Kl.10:00 - 17:00)

30 minuter                      Pris    900 Kr

45 minuter                      Pris  1100 Kr

60 minuter                      Pris  1300 Kr

Måndag-Torsdag kvällstid (Kl.17:00-20:00)

Fredagar/Lördagar/helger (kl.10:00-20:00)

30 minuter                      Pris     980 Kr

45 minuter                      Pris  1 300 Kr

60 minuter                      Pris  1 500 Kr