Ansikts och huvud

Palace Avslappnande Ansiktskur 60 min

En ansiktskur utformad med produkter anpassade efter din hud och dina önskemål om resultat. Det kan exempel vara olika hudtillstånd som känslig hy, fet hy, för åldrande hy eller en allmän uppfräschning den innehåller rengöring, peeling, mask, toner och avslutande produkt. För en frisk och vacker hy.

Pris: 995 Kr

Ansiktsfräschande express , 25 min

En uppfräschande kur där vi startar med rengöring följt av en avstressande och spänstgivande ansiktsmassage med välgörande aromatisk olja. Därefter en härligt återfuktade ansiktsmask. Kuren avslutas med toner och återfuktande creme.

Pris: 550 Kr

""Manligt fräsch", 20 min

En uppfräschande ansiktskur, speciellt komponerad för dig, man! En rengörande och återfuktande kur där du även får spänstgivande ansiktsmassage med utvalda aromatiska oljor. Din hy blir ren och klar, återfuktad och härligt fräsch!

Pris: 550Kr

Ansikts & huvud massage 30 min

En avstressande ansikts och huvud massage som även hjälper till att minskar rynkor så att du ser yngre ut.

Pris 495 Kr

Ansiktskur med axlar massage 45 min

Behandlingen utförs med Kerstin Florians härliga produkter.

Behandlingen börjar med rengöring, djuprengöring/peeling, ansiktsmask, toner samt anpassade ansiktscreme.

En spänst givande och rofylld ansiktsmassage med ett näringsrikt serum utvalt för din hy, följt av härlig nacke och axlar massage ingår också.

Pris 995 Kr

Aroma Energisk Ansiktskur 45 eller 60 min

Behandlingen utförs med Kerstin Florians härliga produkter

Denna ansiktsbehandling utformar vi utifrån dina behov och önskemål om resultat. Behandlingen som lyter och stärker strukturen i huden. Det kan vara olika hud tillstånd som känslighet, fet hy och för tidigt åldranden eller en allmän uppfräschning.

I behandlingen ingår, rengöríng, peeling, ansiktsmask, och avstressande ansiktsmassage som förbättrar blodcirkulationen, samt avslutande Kerstin Florian dagcrème.

45 minuter Pris 750 Kr

60 minuter Pris 995 Kr

Facial