Kropps & Spabehandlingar

KURBAD

Varma bad har i alla tider använts till avslappning och helande.

Här kan du njuta, koppla av och få hela kroppen masserad av undervattenstrålarna

i vårt terapibadkar. Vi har flera härliga kombinationer med

kurbad för ökat välbefinnande och avslappning.

Relaxing Bath
2.jpg

Kurbad, 45min

Njut av och koppla av i ett varmt bubbel badkar med blandning av örter eller mineraler och kraftig eukalyptus. En fin kroppsspruta appliceras efter badet. Dessa passar för att kombinera med massage före full avkoppling.

Pris: 495 Kr

 
Body Firming Detox 60 min

En kroppsbehandling för att förfina och öka hudens fasthet, exfoliera huden. Applicera på kroppen som följs av en djupt avslappnande hårbottenmassage. En djupgående massage som stimulerar cirkulation, minskar spänst & och för bort gifter från kroppen med hjälp av ingefära och koffein. Återfuktas med Multi-vitamin firming créme och ger en uppljusande effekt på kroppen.

Pris 1 295 Kr

Ginger Renewal 90 min

Du får en kombination av naturliga saltmineral och ingenfära i en uppfriskande kroppsskrubb, följer en avslappnande rygg massage, nacke och axlar med organic Ginger Body oil sen avslutas av lyxyg huvudmassage.

Pris SEK 1 595

Brightening Body Skrubb 30 min

En välgörande kroppspeeling som stimulerar blodcirkulation, avlägsnar döda hudceller och gör huden mjuk och len. Efter dusch appliceras en fuktighetsgivande kroppslotion. Body scrub mycket bra att kombinera med massage och kurbad.

Pris SEK 525 Kr

Chamomille Body Skrubb 30 min

Det är vår mildaste peeling som passar dig som har känslig hud eller inte är van att skrubba dig. Efter den här peelingen kommer din hud kännas mjuk och len och behandlingen avslutas med att du får en mjukgörande kamomill kroppsspray applicerad på hela kroppen.

Pris SEK 525 Kr

Chamomille Body Scrub + massage 60 min

Kamomill skrubben är en lenande kroppspeeling med finmald pimpsten och kamomill.

Det är vår mildaste peeling som passar dig som har känslig hud eller inte är van att skrubba dig.

Efter den här peelingen kommer din hud kännas mjuk och len och behandlingen avslutas med att du får en mjukgörande Kamomill kroppsspray applicerad på hela kroppen.

Peelingen ökar även cirkulationen i musklerna och är därför passande att boka till sin massage. Då musklerna är uppmjukade kommer massageterapeuten djupare med massagen.

Kroppspeeling kan även bokas som duo-behandling så att du kan få sällskap av en vän.

Pris SEK 1 295 Kr

Brigthening Body Scrub + massage 60 min

Ljusa upp hudytan från topp till tå med denna resultatorienterade behandling.

Denna multiaktiva upplevelse innehåller en peeling med bambu och fruktenzymer. En stimulerande kroppspolering med speciell teknik för att förfina och ljusa upp hudytan. Ekologisk ingefärsolja blandad med- Multi-Vitamin Firming Crème (rik på sheasmör och näringsrika alger) masseras in på hals, rygg och axlar med långa, avslappnade drag. I behandlingen ingår även en härlig hårbottenmassage. En fulländad upplevelse!

Pris SEK 1 295 Kr

Hälsokuren, 90 min

Börja med kamillekropp som stimulerar blodcirkulationen, vilket tar bort döda hudceller, följt av vårt eucalyptusbubbelbad med huvudmassage, njut av vår lätta ansiktsrengöring. Färdig med aromspasmassage med valfri blandning av eterisk olja. Därefter serveras te och frukt. En energispark för kropp och själ!

Pris: 1690 Kr

Herrlig Kur 75 min

Börja med den lugnande och kraftfulla eukalyptusbubbelbadsmassagen. Den verkligt fördelaktiga vackra botten som ger dig nya krafter! Läkemedlet börjar med en kroppsskrubbning som stimulerar blodcirkulationen, tar bort döda hudceller och banar vägen för resten av botemedel, vilket slutar med en underbar ryggmassage med blanda essentiell olja.

Pris SEK 1 380 Kr

Lyx massage med bad 90 min

En lyxig kombination av zoneterapi och klassisk massage för hela kroppen. Behandlingen börjar med ett 30 minuters Eucalyptus bubbelbad därefter en fördelaktig helkroppsmassage. Vi avslutar behandlingen med en fantastisk ansiktsmassage.

Pris: 1 495 Kr

Kurbad med huvud och ansiktsmassage, 45 min

Njut av och koppla av i ett bubbelpool med örter eller mineraler och fördelarna med strålningsstrålarna som ger dig en hel kroppsvattenmassage. Dessutom ingår även huvud- och ansiktsmassage medan du är i badkaret.
Avsluta med en fin kroppslotion som ska appliceras efter badet.

Pris: 590 Kr

Body scrub & Hårinpakning 30 min

Först får du body scrub plus axlar massage, den mjuknar din hud sen du duschar och du kommer få en hårinpackning. Koppla av till relax rum med frukt och juice eller te.

Pris SEK 750 Kr

Koppning Massage 60 min

Koppning är en alternativmedicinsk metod där vakum används för att lyfta upp hud och binbväv. Denna metod har använts inom kinesisk medicin i cirka 4000 år. Idag används koppning i alla länder.
Genom att använda koppning skapas ett undertryck som befrämjar blod- och lymfcirkulationen. Dessutom minskar smärtor och spänningar i muskulaturen. Möjligt är också att slaggprodukter frisätts och kan utsöndras lättare. Man använder också metoden i västlig alternativ medicin för att reducera celluliter.

Pris SEK  850 Kr

Koppningens positiva effekter

 • djupgående

 • rensar bort slaggprodukter

 • aktiverar lymfcirkulationen

 • förbättrar flödet, cirkulationen kommer igång rejält

 • stärker immunförsvaret

 • ökar antalet röda och vita blodkroppar

 • stärker kapillärväggarna

 • fettcellerna minskas i omfång

 • huden blir smidigare och fastare

 

Koppning får inte användas vid

 • intag av blodförtunnande mediciner, som tex Varan

 • intag av starkt nervlugnande medicin

 • ej heller direkt på åderbråck eller liknande

 • blödarsjuka

 • cancer

 • blodbrist

 • svåra hudproblem

 • inte förrän 24 timmar efter en ledvrickning som medfört blåmärken

 • graviditet.