KroppMassage

Massage är bra för dig som känner du dig stressad, har spända muskler och leder, huvudvärk, träningsvärk eller bara är allmänt trött och behöver koppla av. Vi erbjuder Klassisk swedish massage, Aroma massage, Reflexologi-zonterapi masssage, Hot-stone massage, Spa-massage & ansiktsmassage.

Hotstone Massage

 

Är en specialmassage där terapeuten använder släta, uppvärmda stenar som en förlängning av egna händer eller genom att placera dem på kroppen. Värmen kan vara både avkopplande och hjälpa till att värma upp täta muskler så att terapeuten kan arbeta djupare.

Läs mer

Pris 1 295 Kr

Klassisk Massage

 

Betecknas ofta som "avslappnande massage". Terapeuten kommer att använda ljus till fast tryck med ett antal långa, släta slag. De kommer att använda en kombination av knådning och friktion för de mer ytliga skikten i muskelvävnaden och kan kombinera aktiva och passiva rörelser i lederna.

Zonterapi-reflexologi Massage

Zoneterapi Massage kan vara en djupt avslappnande och terapeutisk modalitet för dem som lider av plantar fasciit, ankelskador eller till och med vardagligt arbete och lek. Det fokuserar också på de djupare skikten av muskelvävnad. Det kan hjälpa till att minska smärta, öka rörelseomfånget, lindra muskelspasmer och förbättra cirkulationen. Det kan också minska stress och ångest i hela kroppen.

Bambu Massage

Det är ett innovativt sätt att tillhandahålla svenska djupvävnadsmassage med uppvärmd bambu att rulla och knäda vävnaden för att skapa en extrem känsla av avslappning och välbefinnande. Denna massage används också som en kraftfull förebyggande terapi, vilket är en modern stress och att hjälpa till med många fysiska och känslomässiga problem.

Förbättra din hudton
Förutom att lindra din stress och spänning, är bambu massage också känd för att förbättra hudens struktur. Silikan från bambuxtrakt hjälper kroppen att absorbera viktiga mineraler, såsom pottas, kalcium och magnesium. Det kan även lindra eksem och psoriasis. Bambu-extrakt innehåller antioxidanter som hjälper till att minimera rynkor

Fördelar med bambu massage
Det frigör axel, nacke och övre ryggsmärta, liksom stelhet förbättrar sömnkvaliteten och hjälper insomia. Det ökar mental klarhet och botar depression. Det ökar lymfatisk dränering och hjälper till att ta bort toxiner från kroppen. Uppmuntrar kroppens naturliga läkning förmågor. Det frigör indorfiner som är din kropps naturliga smärtstillande medel

 

Aroma Terapi

Fördelar med aromaterapi blandningar
Värme och smärtor:

Främjar cirkulationen, hjälper till att hjälpa till med återhämtning och minskar smärta. Speciellt utformad för att främja cirkulationen omfattar denna uppvärmningsblandning av aromaterapi kryddnejlika, söt björk, rosmarin och cypress hjälper till att stödja vävnadsåtervinning efter fysisk ansträngning. Dessutom är det den unika kombinationen av aromater som traditionellt används för att minska smärta i muskler och leder.

Ångestlösning:
Lättare nervositet, laglighet och grepp
Denna avkopplande blandning främjar en känsla av inre fred och harmoni samtidigt som nervositet, irritabilitet och oro minskas. Känd för sina lugnande egenskaper kombineras lavendel, kamomill och vetiver med upplyftande arom av citrus och salvia. Resultatet av denna aromaterapi teknik? håll dig lugn.


Lavendel Garden:
Minskar inflammation, lugnar sinnet och främjar vilsam sömn
En grund för patchouli, grapefrukt och sötpotatism hjälper till att markera två unika lavendeloljor. Första engelska sanna lavendel används för att både minska smärta och inflammation och fungera som ett mildt antidepressivt medel och lugnande medel. Sedan bidrar lavendel till att stödja andningsorganen, stödja naturlig avgiftning och främja vilsam sömn.


Mint & Rosemary:
Lev upp din kropp och själ genom att öka cirkulationen
Livligt och roligt, denna aromaterapi kombination av mintoljor spunnet med rosmarin levande kropp och själ. Pepparmynta är hög i naturlig mentol, vilket underlättar smärtlindring och kyler kroppen samtidigt som den ökar cirkulationen. Forskning visar att det också stimulerar hjärnans område som släpper ut eller adrenalin, vilka personer i en studie som utför uppgifter i en effektivare, som krävde uppmärksamhet.